donderdag 7 april 2011

Samos....


Ik heb maar weer eens een LO gemaakt. Eigenlijk doe ik dat te weinig, want ik heb nog zoveel foto's liggen die ik wil gebruiken, maar de week heeft te weinig dagen en de dagen zijn altijd tekort.Deze foto is gemaakt bij het hotel.

Op het kleine eilandje van Samos (griekenland) heb ik 9 dagen doorgebracht in het ziekenhuis. De laatste nacht voor vertrek kreeg ik hevige pijn in mijn maag en buik. Na 2 uurtjes kronkelen van de pijn hebben we een dokter laten komen. En ja hoor na even luisteren en voelen stuurde zij ons door naar het ziekenhuis. Vreselijk balen, want s'morgens moesten we wel het vliegtuig halen, nou helaas die haalde we niet dus. Ik moest blijven, nadat er een echo was gemaakt bleek dat ik galstenen had en een ontsteking. Uiteindelijk ben ik na 4 dagen geopereerd en de gal met stenen (12) hebben ze verweiderd,omdat het om een buikvliesontsteking bevatte moest ik nog ff blijven. Na 9 dagen daar gelegen te hebben mocht ik dan toch weg. Mijn man was inmiddels verhuisd naar een ander hotel (dichter bij het ziekenhuis) met een mooie kleine ruïne voor de deur. Daar is deze foto gemaakt. Al met al konden we na 12 ( extra "vankantie")dagen  gelukkig naar huis. Het was op dat moment een drama hoor, maar ik had geen keus, ik mocht door de onsteking niet vliegen .Het is al weer 5 jaar geleden en alles is gelukkig wel goed gekomen.
Lieve Groetjes Marianbedankt voor jullie bezoekje en de lieve reacties

6 opmerkingen:

 1. Jeetje wat een verháál!! Ik denk eerst gewoon"Goh, mooie LO" en als ik dan verder ga lezen, blijkt er een heel verhaal achter de LO te zitten! Nooit fijn zulke dingen maar op vakantie is het helemaal een drama. Gelukkig is alles goed afgelopen!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marjan, wat een verhaal joh, gelukkig goed afgelopen! Ik heb ook nog fijne herinneringen aan Samos, heerlijk daar! Tja als ze eens potjes met tijd zouden verkopen......gat in de markt haha
  leuke lay-out heb je ervan gemaakt! groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat is me zeker een verhaal zeg.
  Maar je LO is mooi geworden hoor.

  Groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O bah, denk je lekker op vakantie te gaan, lig je in het ziekenhuis! Wat een pech, erg vervelend voor jullie.Gelukkig is alles goed gekomen. Je Lo is een mooie herinnering, dat wel!Gaaf, zoals je de titel hebt gedaan.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Hoi Mooie layout heb je gemaakt ervan.Gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi,

  Verhaal had ik al gehoord van je,is me wat he, wie wil er nou zo vakantie hebben?-) maar de LO nog niet gezien er van, heel mooi geworden!
  groetjes Elma

  BeantwoordenVerwijderen