woensdag 4 juli 2012

Leukleukleuk.....

Hallo allemaal, ik zal me even voor stellen, Ik ben Fynn en ik ben een Australian Shepherd (ook wel Aussie genoemd). Op deze foto ben ik net 3 dagen oud (jong). Mijn baasjes Piet en Marian vonden het zo saai thuis zonder hond, het gemis was groot en de wandelingen waren er ook niet meer. Daarom hadden ze besloten om toch maar een nieuw hondje te nemen.
 (Ik;)We hebben ons in december in laten schrijven voor een pup.Op 20 februari werden we gebeld dat  de pups geboren waren, en ja hoor er was er voor ons ook 1 bij. We waren helemaal blij en  zijn zo snel mogelijk naar Luttelgeest (155 km) gereden om ze te gaan bewonderen. We hebben toen dus dit kleine wurmpje uitgekozen, ze waren natuurlijk allemaal even geinig.

 Op de foto hierboven is Fynn al weer 4 weken, zo mooi en schattig.Wat duurde die 8 weken lang zeg voor dat we hem mee naar huis mochten nemen. Uiteindelijk was het dan toch 14 april geworden en was de dag daar...............
Helemaal zenuwachtig was ik, we gaan ons "kindje" halen zei ik tegen mijn man, heb er echt zin in.
Iedereen was natuurlijk super nieuwsgierig dus hebben we de eerste week heel veel bezoek gehad, we komen even op kraamvisite zeiden ze dan.


Foto hierboven is hij dan eindelijk bij ons en wat een beertje was toch, net een bol wol op pootjes.
Maar wat een energie en tijd kost het je dan om hem op te voeden. Veel naar buiten en veel waarschuwen, heeeeeeeeeeeel veel waarschuwen. 

Inmiddels is Fynn nu 11 weken bij ons en we gaan elkaar steeds beter begrijpen, haha, hij luisterd nu al vele malen beter en is ook super lief.
Jullie begrijpen nu dus wel dat mijn tijd meer naar de hond is gegaan dan naar naar het freubelen. Maar het is ook wel net zo leuk, maar ook vermoeiender.
Het is nu wat makkelijker om hem even alleen te laten dus kan ik ook weer wat gaan freubelen. Ik laat het weer zien........................

Lieve groetjes Marian en een poot van Fynn


2 opmerkingen:

  1. Ach wat een schatje. Kan me voorstellen dat daar heel wat tijd in is gaan zitten. Maar ik hoop snel weer iets van je te zien op freubel gebied.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje en ja het is een beetje werk in het begin maar je krijgt er zo veel voor terug!!
    Tis echt een beauty!
    xxAngela

    BeantwoordenVerwijderen